mei20 , 2024

Op vakantie naar Alanya: een mix van moderne vakantiecentra en ook het echte Turkije.

Related

Waarom de zorgsector roept

Heb je je ooit afgevraagd of je meer kunt...

Waarom avontuur jouw nieuwe levensstijl moet worden

Avontuur is een begrip dat vaak geassocieerd wordt met...

Ontdek verborgen parels in Nederland

Nederland zit vol verrassingen en onbekende plekjes die wachten...

Thuis haarkleuring: nieuwe normaal in je badkamer

Thuis je haar kleuren is tegenwoordig net zo normaal...

Share

Waarom zou je op vakantie gaan naar Alanya? In tegenstelling tot verschillende Turkse vakantiebestemmingen heeft Alanya maar liefst 300.000 onomkeerbare huiseigenaren. Velen zijn Turken, maar Alanya heeft ook inwoners uit bijvoorbeeld Duitsland, Nederland, België, Scandinavië, Rusland en vele oostelijke landen. Het is dus een mix van vakantiegangers met de (wereldwijde) buurtbevolking.
Dat maakt het buitengewoon geweldig om meerdere races op vakantie te voldoen en ook het echte Turkse leven te ontdekken.

Verschillende soorten reizen in Alanya

De bewoners gaan zelf regelmatig de straat op om op een terrasje te blijven of om uit eten te gaan. Dus naast alle functies voor de bezoekers, ontdekt u ook de echte plaatsen waar de Turkse bevolking naartoe gaat. Je hebt dus de keuze uit buurtwinkels, cafés en restaurants of de feesten en andere gebieden waar je veel reizigers tegenkomt.

Dan zijn er de prachtige stranden, zowel aan de oostkant als de favoriete westkant waar je het beroemde Cleopatra-strand vindt. Oost en ook west Alanya wordt gescheiden door het mooie kasteel dat je ook moet zien. Je kunt met de auto of bus komen, maar als het niet te warm is, kun je ook naar boven (en ook naar beneden) lopen.

Vanuit Alanya is het mogelijk om tal van expedities aan te gaan. De Taurus Hills worden aanbevolen. Voor liefhebbers van sportieve activiteiten wandelen of fietsen en ook voor liefhebbers van ontspanning, bijvoorbeeld per jeep.

Verschillende vakantiewoningen in Alanya

Vakantieaccommodaties zijn er in alle soorten: van eenvoudige pensions, resorts met ontbijt tot zeer extravagante 5-sterrenhotels, vaak op basis van all-inclusive. Alanya strekt zich uit over ongeveer 15 kilometer ten oosten en 30 kilometer ten westen van het centrum. Een goede begeleiding is dan ook essentieel voor de juiste keuze van uw Alanya vakantie. Dus neem een ​​kijkje op Alanyatravel, de internetsite van de Alanyaspecialist.

 

spot_img
Vorig artikel
Volgend artikel