september27 , 2023

Ga voor zekerheid

Related

Ontdek de wonderen van Indiba en Emsculpt: jouw weg naar schoonheid

In de wereld van schoonheidsbehandelingen zijn er altijd nieuwe...

Stap stijlvol de wereld in met veja dames en heren sneakers!

Hey daar! Heb je gehoord over de nieuwste modetrend...

ideen-voor-tuinverlichting

Ben je er helemaal klaar voor om lekker in...

Ontdek het Geslacht van je Baby met een Pretecho in Rotterdam!

Hoera, je bent zwanger! Dit is een speciale tijd...

De voordelen die een uitzendbureau met zich meebrengt

In de dynamische en concurrerende zakelijke wereld van vandaag...

Share

Het leven van ons vrouwen kan best gecompliceerd zijn. We houden vaak meerdere ballen omhoog en we hebben vaak veel doelen die we willen realiseren. En de meesten van ons snakken ook naar wat liefde en romantiek in ons drukke leven. Maar ook daar kan het soms verwarrend mee lopen en dan bevind je je opeens in een situatie dat je zwanger bent. Dit kan een uitermate verwarrende ontdekking zijn, zeker als je niet precies weet wie de vader is. Je wilt je kind natuurlijk een vader geven en je wilt eerlijk zijn tegenover je partners. Moet je dan negen maanden lang in onzekerheid leven? Nee, dat is tegenwoordig gelukkig niet meer nodig. Een prenatale vaderschapstest geeft je de zekerheid die je in deze toch al zo verwarrende periode kan gebruiken.

Hoe werkt een prenatale vaderschapstest?

Misschien denk je bij een prenatale vaderschapstest aan allerlei ingewikkelde ingrepen die een risico zijn voor de baby, maar dat is gelukkig niet het geval. De baby loopt geen risico en jijzelf ook niet. De test kan al vanaf de negende week worden afgenomen zodat jij en de mogelijke vader meteen duidelijkheid hebben. Maar hoe werkt dan deze test. Bij een prenatale vaderschapstest wordt met een wattenstaafje wat wangslijm van de mogelijke vader afgenomen. Jijzelf laat wat bloed afnemen bij de huisarts, verloskundige of een prikpost. Jouw bloed is belangrijk want hieruit kan het DNA van de baby gefilterd worden en zo kan met behulp van het DNA van de mogelijke vader bepaald worden of hij de vader is. Zo heb je 99,9% zekerheid over wie de vader is en kunnen jullie samen bepalen hoe jullie verder gaan.

Niet officieel erkend

Wel belangrijk om te weten is dat een prenatale vaderschapstest vooral bedoeld is voor de eigen gemoedsrust en die van de vader. In een rechtszaal, als je bijvoorbeeld alimentatie wilt, houdt deze test geen stand. Als je dat wel wil, moet de test officieel door onafhankelijke beroepsbeoefenaars zoals bijvoorbeeld een arts of een verpleegkundige worden afgenomen. Maar wil je vooral weten wie de vader van je kind is, dan biedt deze test de mogelijkheid. En het leuke is dat als je dan toch bezig bent je ook gelijk het geslacht van de baby te weten kunt komen. Dat is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. Dus twijfel je aan wie de vader is van je ongeboren baby? Bestel een prenatale vaderschapstest en ga voor zekerheid.

spot_img